Referenties

Charlotte

Festicamp

"Zelfs als 'leek' op het gebied van bevraging is deze cursus een mooie hoeksteen voor je mensenkennis. Ik ben in mijn job niet echt bezig met bevragen of misleiding herkennen, maar wat ik leerde tijdens deze studiedag zijn vooral zaken die ik dagelijks kan gebruiken bij sociale contacten. Iedereen komt in aanraking met misleiding, het is een absolute must voor mensen die hun mensenkennis graag willen uitbreiden. Door middel van een aantal makkelijk toepasbare trucs zal ik in de toekomst misleiding sneller doorprikken!"

Seppe Aerts

Festicamp

"Een zeer leerrijke cursus waarbij alle essentiĆ«le elementen inzitten die nodig zijn om de vaardigheden toe te passen in de praktijk.  Dit alles gecombineerd met interactie, concrete voorbeelden en veel echte anekdotes uit de politiewereld maken deze cursus voor iedereen zeker de moeite waard"

Fred J. Verkerk CII RSE

Eigenaar AMF Recherchediensten

"Ik heb in december 2016 het genoegen gehad om een training te volgen bij PhD Coaching.

De training was gericht op het herkennen van misleidend gedrag bij personen, zowel in de verbale als non-verbale communicatie. Gevolgd door de opbouw van een confronterend gesprek.

Zelf ben ik al jarenlang, beroepshalve, bezig met het herkennen van misleidend gedrag in de (non) - verbale communicatie. Reden voor mij om toch de training te volgen, was dat ik herhaling van kennis en het opdoen van nieuwe kennis zeer belangrijk vind.

De kennisoverdracht door Philippe Descans was zeer professioneel en duidelijk. Hij heeft kennis van zaken en mij tijdens de training weer nieuwe aspecten geleerd.

Deze training is zeer nuttig en een aanrader voor iedereen die in zijn of haar beroep te maken heeft met lastige gesprekken."

Annemarie Van Zuilen

Partner bij Capitise

"Ik heb met heel veel plezier en interesse deelgenomen aan de workshop "misleiding herkennen en confronteren" die Philippe met veel kundigheid en enthousiasme heeft gegeven. Zijn enorme kennis en ervaring naar waarheidsvinding o.a. opgedaan in zijn functie als rechercheur bij de Belgische Politie heeft hij via de workshop gedeeld, waarvoor ik hem zeer dankbaar ben! Dit omdat zijn bereidheid tot kennisoverdracht mij ondersteunt in het uitvoeren van mijn opdrachten op zoek naar integriteit en waarheid binnen het bedrijfsleven."

Blijf op de hoogte van toekomstige studiedagen!